Jobs

Production Manager wanted

Product: Hazelburger, Celebrating life - from tree to table

Hazelburger is a Grand Prix Bio Suisse award-winning nut burger that tastes damn good, is sold in top restaurants and shops from Lugano to Zurich to Neuchâtel and was recently mentioned in the NZZ.

The vision is to produce enjoyable tree products with high nutrient density & to grow the ingredients in diverse agroforestry systems of the respective region. The Hazelburger socio-ecological model - from tree to plate - has global growth potential & we are widely connected.

Currently we are focusing on expanding our Zurich market. Very soon we are ready to support the distributed development of other franchise regions.

We are particularly interested in working with you to further scale Hazelburger production & find the most effective production scale for socio-ecological regional development.

We are also open to developing more products from trees to give you creative scope to deepen relationships between households & ecosystems & support overhead costs across multiple products.

As a young small company with a still fluctuating sales market, our financial resources are limited. The core team currently does most of the work in sales, administration, communication & logistics on a voluntary basis. However, production is always paid and we are happy to discuss details in person.

Start of work: Gladly immediately or by arrangement at C.P.I. Kitchen Sharing, Binz/ Zurich. After an introductory & familiarisation phase alongside the production manager Raphael, who is leaving for professional reasons, we expect you as an employee of CommuniTree GmbH to be responsible for your own production from January 2023.

Leander Dalbert & Jasmin Helg are looking forward to your CV and a few lines about why you would like to work for Hazelburger: info@hazelburger.ch

Aktuell suchen wir:

Produktionsleiter:in

 

Produkt: Hazelburger, Celebrating life - from tree to table

Hazelburger ist ein Grand Prix Bio Suisse prämierter Nuss-Burger, der verdammt gut schmeckt, in Spitzen-Gastronomie & Läden von Lugano, über Zürich bis Neuchâtel vertreten ist & kürzlich in der NZZ erwähnt wurde.

Die Vision ist genussvolle Baumprodukte mit hoher Nährstoffdichte zu produzieren & die Zutaten in vielfältigen Agroforstsystemen der jeweiligen Region anzubauen. Das sozialökologische Modell Hazelburger - vom Baum bis zum Teller - hat globales Wachstumspotential & wir sind weit vernetzt.

Aktuell konzentrieren wir uns auf den Ausbau unseres Zürcher Marktes. Sehr bald sind wir soweit den selbstständigen Aufbau anderer Franchise-Regionen zu unterstützen.

Wir sind besonders an einer Zusammenarbeit mit dir interessiert, um die Hazelburgerproduktion weiter zu skalieren & die für eine sozialökologische Regionalentwicklung effektivste Produktionsgrösse zu finden.

Wir sind auch offen dafür weitere Produkte von Bäumen zu entwickeln, um dir einen kreativen Spielraum zu ermöglichen, Beziehungen zwischen Haushalten & Ökosystemen zu vertiefen & Overheadkosten über mehrere Produkte abstützen zu können.

Als junges Kleinunternehmen mit einem noch schwankenden Absatzmarkt sind unsere finanziellen Mittel begrenzt. Das Kernteam leistet aktuell im Vertrieb, der Administration, Kommunikation & der Logistik mehrheitlich ehrenamtliche Arbeit. Die Produktion ist jedoch immer bezahlt und Details besprechen wir gerne in Person.

Arbeitsbeginn: Gerne ab sofort im C.P.I. Kitchen Sharing, Binz/ Zürich. Nach einer Einarbeitungs- & Kennenlernphase an der Seite des aus beruflichen Gründen scheidenden Produktionsleiters Raphael erwarten wir von dir als angestellte Person der CommuniTree GmbH eine eigenverantwortliche Produktion ab Januar 2023.

Leander Dalbert & Jasmin Helg freuen sich auf deinen CV & ein paar Zeilen, warum du für Hazelburger arbeiten möchtest.

info@hazelburger.ch

20221018_hazelburger_produktionsleiter_in